نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی کلمه عبور]


  چاپ        ارسال به دوست

تاثیر میوه ها در پیشگیری از آلزایمر

پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد. اسفناج گیاهی است سرشار از کلروفیل و پروتئین و کارش نه تنها کمک به عمل هاضمه و تحریک ترشحات معدی، کبدی، لوزالمعدی و غدد داخلی است بلکه مواد معدنی قابل توجهینیز در بر دارد. این گیاه دارای مقداری آهن، منیزیوم، فسفر، ید و مقداری مواد معدنی است که با عنوان ” عناصر قلیل” نام میبرند و جهت تعادل اعمال حیاتی بدن بسیار لازم می باشند. پژوهشگران آلمانی دریافته اند که میوه ها و سبزی های غنی از آنتی اکسیدان ها به ویژه ˈبتاکاروتنˈ و ویتامین س ( c ) می تواند نقش مهمی در مبارزه با آلزایمر داشته باشد.

درحالی که کارشناسان پیش بینی کرده اند شمار مبتلایان به بیماری آلزایمر در سال های آینده روبه افزایش خواهد بود، این پژوهش که در نشریه ˈآلزایمرˈ به چاپ رسیده است، می تواند در پیشگیری از این بیماری بسیار راهگشا باشد. این پژوهش نشان می دهد که میوه ها و سبزی های غنی از آنتی اکسیدان ها به ویژه سبزی هایی مانند اسفناج، هویج و زردآلو که سرشار از ویتامین c و بتاکاروتن هاست و نقش موثری در پیشگیری از تخریب سلول های عصبی دارد، ممکن است از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند. پژوهشگران در این تحقیق 74 نفر از افراد مبتلا به بیماری آلزایمر و 158 فرد سالم بین سنین 65 تا 90 سال را مورد آزمایش قرار دادند. افراد سالم تحت آزمایش های مربوط به بررسی میزان تخریب سلول های عصبی قرار گرفتند و پرسش نامه تکمیل شده این افراد در مورد نحوه زندگی آنها، بررسی شد. همچنین خون این افراد و شاخص توده بدنی آنها مورد آزمایش های تشخیصی قرار گرفت. این بررسی نشان داد که میزان ویتامین c و بتاکاروتن افراد مبتلا به آلزایمر خفیف، نسبت به گروه سالم مورد آزمایش قرار گرفته، بطور قابل توجهی کمتر است. این آزمایش ها همچنین نشان داد که هیچ تفاوتی در میزان سایر آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین ای (e)، ˈلیکوپنˈ و ˈکوآنزیم 10ˈ بین گروه های مورد بررسی قرار گرفته، وجود ندارد. بنابراین محققان بر این باورند که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها می تواند نقش مهمی در مبارزه با بیماری آلزایمر ایفا کند. با این حال به اعتقاد پروفسور ˈگابریل ناگلˈ متخصص اپیدمیولوژی (همه گیرشناسی)، بررسی های بیشتری، با حضور شرکت کنندگان بیشتر برای تایید قطعی این نتیجه که ویتامین c و بتاکاروتن ها می تواند از بروز و توسعه بیماری آلزایمر جلوگیری کند، باید صورت بگیرد.
لازم به یادآوری است که اسفناج از نظر داشتن ویتامین b3 بسیار غنی است، بنابراین داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر است( پلاگر یک نوع بیماری است که بعلت کمبود ویتامین b3 در بدن تولید می شود و نشانه های آن: ضعف بدن ، تشنج ، اختلال در دستگاه هاضمه، و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است). اسفناج به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد. وجود فسفر در اسفناج برای بدن، مخصوصا برای کسانی که به کارهای فکری اشتغال دارند و آهن آن برای شهرنشینان که گلبول های قرمز خونشان جهت تامین اکسیژن سلول های بدن، باید فعالیت بیشتری کنند، بسیار مفید است.


١١:٢٥ - 1392/08/13    /    شماره : ٢١٧٧٢    /    تعداد نمایش : ٣٩٠



خروج





   مطالب مرتبط
 12نکته رابرای پیشگیری ازسرطان جدی بگیرید (خبر)
 ویتامینDوتأثیرآن درپیشگیری ازآنفولانزا (خبر)
 روش پیشگیری ودرمان میگرن وسردرد (خبر)
 تاثیر دیر خوابیدن بر افسردگی (خبر)
 میوه ای بسیار مفید برای چشم (خبر)
 پیشگیری و درمان ترک پا (خبر)
 میوه و سبزیجات را در این مکان قرار ندهید (خبر)
 عجیبترین سبزی دنیاکه شمارا لاغرمی‌کند (خبر)
 عجیبترین سبزی دنیاکه شمارا لاغرمی‌کند (خبر)
 تاثیر نورخورشید بر کاهش فشارخون (خبر)
 توصیه هایی برای پیشگیری از بیماریهای قلبی (خبر)
بازدیدها
امروز :1087
کل بازديدها :11064231
بازديدکنندگان آنلاين :13
بازديدازاین صفحه :163374