نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی رمز توسط ایمیل]


  چاپ        ارسال به دوست

پرهیز از 10 ماده خطرناک

اول -مواد شیرین کننده مصنوعی
Artificial Sweeteners

مثل اسپارتام و یا نوتراسوئیت و اکوآل- که نام انگلیسی آنها را در زیر خواهم نوشت. این مواد را می توانید در برچسب های مواد غذائی بخوانید. این مواد تولید سرطان و بسیاری از بیماریهای دیگر مثل بیماری قند، مالتیپل اسکلوروز، لیمفوما، خستگی های مزمن، پارکینسن، فایبرومیالجیا، سردرد، سرگیجه و بسیاری دیگر از بیماریها میکند. این مواد در نوشیدنیهای دایت، ژله ها، دسرها، آدامس های بدون شکر، پودرهای مخصوص درست کردن نوشابه، جوش شیرین، سریالها، مواد خوشبو کردن دهان، پودینگ ها، کولیدها، قرص های ویتامین جویدنی، و خمیردندانها یافت میشوند
Aspartame, (E951) more popularly known as NutraSweet and Equal

دوم- شیره هائی که دارای مقدار زیادی فراکتوز هستند
High Fructose Corn Syrup
و یک نوع مواد مصنوعی شیرین کننده میباشند که در ایالات متحده به مقدار زیادی مصرف میشود. این ماده در بیشتر مواد غذائی پراسس شده یافت میشود و تولید بیماریهای قلبی، بیماری قند و خراب شدن بافت های بدن میشود. این ماده غذائی در نان ها، شکلات ها، ماست های میوه ای، سالاد درسینگ ها، سبزیجات کنسروی، و سریال ها یافت میشود

سوم- ام اس جی و یا منو سدیم گلوتامید
Monosodium Glutamate (MSG / E621)
این ماده برای بهتر نمودن طعم غذا در سوپ ها، سالاد درسینگ ها، چیپس ها، غذاهای یخ زده، و بسیاری از غذاهای رستوران ها
یافت میشود. ام اس جی به اکسایتوتاکسین نیز معروف است، یک ماده ای که سلول های بدن را تا حدی بسیار زیاد تحریک کرده و باعث مرگ سلولها میشود. تحقیقات نشان داده که مصرف دائمی این ماده باعث افسردگی، سردرد های شدید، چاقی، خستگی مزمن و خراب شدن بینائی میشود. این ماده به قسمتی از عصب های مغزی آسیب میرساند که در نتیجه این آسیب زدگی، دیگر انسان قادر به درک سیری نخواهد بود و همیشه به خوردن ادامه خواهد داد که باعث چاقی های بیش از حد میشود. این ماده خطرناک در غذاهای زیر یافت میشود
غذاهای رستوران های چینی، بیشتر تنقلات (اسنک ها)، چیپس ها، سوپ های آماده، غذاهای یخ زده، کیمچی که یک نوع ترشی چینی است، کالباس ها و گوشت های به این نوع آماده، ادویه های آماده

چهارم- چربی های مصنوعی و یا ترانسفت
Trans Fat
این مواد را به غذاها اضافه میکنند تا غذاها به مدت طولانی در قفسه های سوپرمارکت ها بماند و خراب نشود و بسیار مواد خطرناکی برای بدن میباشد. این مواد در غذاهای زیر یافت میشود
غذاهای سرخ کرده آماده، چیپس ها، کراکرها، کک ها و هامبرگر ها و غذاهائی که با مارگارین و روغن های دیگر مصنوعی درست شده است. این مواد باعث بیماریهای قلبی، سکته های مغزی، ورم های مزمن، و بیماری قند میشود

پنجم- رنگ ها مصنوعی
Common Food Dyes
تحقیقات نشان داده است که رنگ های مصنوعی که به مواد غذائی اضافه میشود باعث کم شدن هوش و مشکلات روانی در کودکان میشود. همچنین تحقیقات بر روی حیوانات ثابت کرده که این مواد تولید انواع سرطان ها را میکند. این مواد خطرناک در غذاهای زیر یافت میشود
نوشیدنی های گازدار، آب میوه های آماده، و سالاد درسینگ ها. این مواد به اسامی زیر هم نامیده میشوند
Blue #1 and Blue #2 (E133)
Red dye # 3 (also Red #40 – a more current dye) (E124)
Yellow #6 (E110) and Yellow Tartrazine (E102)

ششم_ سدیم سولفایت
Sodium Sulfite (E221)
این ماده در ساختن شراب ها و در دیگر غذاهای پراسس شده یافت میشود. براساس گفته سازمان مواد غذائی و داروئی ایالات متحده آمریکا، یک در صد از مردم نسبت به این ماده حساس میباشند. این ماده در افراد حساس تولید بیماری آسم، میگرن و سایر سردردها، بیماریهای تنفسی، بیماریهای پوستی و حتی می تواند باعث تولید مرگ های ناگهانی توقف کار قلب شود

هفتم- سدیم نیترایت
Sodium Nitrate/Sodium Nitrite
این ماده در گوشت های آماده که از قبل پخته شده مثل ژامبون، سوسیس، بیکن، کالباس و غیره، همچنین ماهی های دودی و دیگر گوشت های آماده یافت میشود. این ماده را به گوشت های نپخته و آماده نشده هم میزنند برای اینکه رنگ گوشت قرمز بماند. این ماده در انسان تولید سرطان میکند

هشتم- بی اج ا و بی اج تی
BHA and BHT (E320)
بوتیلیتد هایدراکسیانیسول یا بوتیلیتد هایدروزایتولوئن، موادی هستند که در سریالهای مخصوص صبحانه یافت میشوند. این مواد همچنین در آدامس ها، چیپس ها، سوسیس های یخ زده، روغن لارد، روغن های جامد مخصوص سرخ کردن غذا، شکلات ها، ژله ها و روغن های نباتی صنعتی یافت میشوند. این مواد را به غذاها اضافه میکنند تا مواد غذائی رنگ، طعم و بوی خود را برای مدتهای طولانی حفظ کنند. این مواد خطرناک در بدن عوارض زیر را تولید میکنند
به سلسه اعصاب بدن آسیب وارد کرده و باعث بیماریهای اعصاب میشود، تولید سرطان میکند

نهم- سولفور دیاکساید
Sulfur Dioxide (E220)
دولت آمریکا اضافه کردن این ماده را به میوه جات و سبزیجات خام ممنوع کرده است. اما این ماده در مواد غذائی زیر یافت میشود
میوه های خشک، آب جو، نوشیدنی های آماده، از قبیل آب میوه ها و نوشیدنی های گاز دار، شراب، سرکه ها، محصولات حاوی سیب زمینی. این ماده خطرناک در بدن انسان تولید عوارض زیر را می نماید
بیماریهای تنفسی، فشارخون زیاد و فشار خون پائین غیر طبیعی. همچنین باعث از بین رفتن ویتامین ب1 و ویتامین ای در بدن میشود

دهم- پتاسیم برومیت
Potassium Bromate
این ماده را به بعضی از نان ها اضافه میکنند تا نان بیشتر پف کند و بزرگ شود. حتی مقدار ناچیزی از این ماده در بدن انسان باعث بیماری خواهد شد. این ماده بر روی حیوانات تولید سرطان کرده است
لطفا این صفحه را پرینت کنید و با خود همیشه داشته باشید. در هنگام خرید روی برچسب مواد غذائی را بخوانید و اگر این مواد را دیدید، خریداری نکنید.

منبع: تازه های پزشکی و آزمایشگاهی


٢١:٣٢ - 1391/08/27    /    شماره : ٧١٢١    /    تعداد نمایش : ٣٧٦



خروج





   مطالب مرتبط
بازدیدها
امروز :760
کل بازديدها :15272837
بازديدکنندگان آنلاين :6
بازديدازاین صفحه :227790