نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی رمز توسط ایمیل]
صفحه اصلی > خانه و خانواده > خانه داری 


  چاپ        ارسال به دوست

طرز تهیه کاداییف باقلوا

در اینجا دو روش برای تهیه "کاداییف باقلوا" آموزش داده شده است، روش اول با پسته و همراه با خمیر باقلوا و روش دوم با گردو و تنها با خود کاداییف است. این نوع شیرینی از شیرینی های خوشمزه کشور ترکیه است، که بسیار باب طبع و پسند ایرانیان است.

مواد لازم:

    یوفگای مخصوص باقلوا / 2 عدد
    كاداییف رشته ای / 500 گرم
    پودر پسته / 250 گرم

مواد لازم برای شربت:

    شكر / 2 لیوان
    آب / 2 لیوان

طرز تهیه:

فر را با حرارت 150 درجه سانتیگراد روشن كنید تا گرم شود

یوفگا را روی میز پهن كنید و به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید.( مانند برش یوفگا برای بورك)

دو تكه را روی یكدیگر قرار دهید ( ما بین دو لایه كره آب شده بمالید ) و روی آن پسته بریزید. و دو طرف پایین یوفگا را روی هم بیاورید و رول كنید. و با مقداری كاداییف رشته ای روی باقلوا را بپوشانید ( كاداییف را دور باقلوا بپیچید ) و داخل سینی فر بچینید و سپس كمی با برس كره آب شده روی آنها بمالید.

سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی باقلوا طلایی شود.

سپس از فر بیرون آورده و شربت را روی آن بریزید. هنگام سرو روی باقلوا را دارچین و پودر پسته بپاشید.

این باقلوا به دلیل وجود كاداییف بسیار ترد و لذیذ است.

کاداییف را میتوانید از فروشگاههای مواد اولیه و لوازم قنادی تهیه کنید. در تبریز بیشتر قنادیها این نوع کاداییف را دارند.

منبع: آکاایران


١٣:٤٣ - 1391/09/07    /    شماره : ٧٤٥٠    /    تعداد نمایش : ٦٤٦



خروج





   مطالب مرتبط
بازدیدها
امروز :5490
کل بازديدها :17402618
بازديدکنندگان آنلاين :5
بازديدازاین صفحه :207992