نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی رمز توسط ایمیل]
صفحه اصلی > خانه و خانواده > خانه داری 


  چاپ        ارسال به دوست

روش تهیه تارت مارمالادی

روش تهیه تارت مارمالادی
85 گرم شکر، 150 گرم کره و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را مخلوط کرده، حدود دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

مواد لازم برای تهیه تارت مارمالادی
شیر 30 گرم
کره 150 گرم
بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
پودر شکر 120 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ سه عدد
مارمالاد یک کاسه ماست‌خوری
آرد گندم  280 گرم

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک قالب گرد به قطر 24 سانت یا دو قالب مستطیل به طول 26 سانت از ”‌تارت مارمالادی“ خواهیم داشت.

طرز تهیه تارت مارمالادی
85 گرم شکر، 150 گرم کره و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را مخلوط کرده، حدود دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. 280 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم تا خمیر ته شیرینی آماده شود.

ته قالب را چرب کرده، دو سوم از خمیر را ته قالب پهن می‌کنیم. بعد یک کاسه مارمالاد (در اینجا مارمالاد آناناس) روی خمیر می‌مالیم. در صورتی که مارمالاد در یخچال بوده و سفت می‌باشد، ابتدا آن را با حرارت ملایم، ولرم می‌کنیم و بعد آن را به طور یکدست روی خمیر می‌مالیم.

به یک سوم باقیمانده خمیر، آرد اضافه کرده، آن را ورز می‌دهیم (آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد). سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر باز می‌کنیم.

نوارهای باریکی از خمیر جدا کرده و روی مارمالاد را با آن‌ها می‌پوشانیم (مطابق شکل). در آخر یک نوار به شکل دلخواه، دور تا دور تارت قرار می‌دهیم.

از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، قالب را در طبقه وسط فر، برای مدت 25 الی 30 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که روی خمیر طلایی شود). قالب را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، تارت به راحتی از قالب جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.

تارت را از یخچال درآورده، کمی پودر قند روی آن می‌پاشیم تا آماده پذیرایی شود. 

می‌توان خمیری که برای روی تارت استفاده می‌کنیم را دو قسمت کرده، به یک قسمت آن یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بزنیم تا قهوه‌ای شود. سپس یک لایه از نوارهای کرم رنگ روی مارمالاد بچینیم و بعد لایه دیگر را با نوارهای قهوه‌ای به شکل موج روی لایه زیرین قرار دهیم. در آخر چند عدد ماهی بزرگ و کوچک با خمیر کرم رنگ درست کرده، روی نوارهای موجی می‌گذاریم.

دور تا دور قالب را نیز با نوارهای کرم رنگ تزئین می‌کنیم. و بعد مخلوط زرده و شکر روی خمیر مالیده، در فر می‌گذاریم تا پخته شود. در آخر به طور دلخواه می‌توان کمی پودر قند نیز روی تارت پاشید تا آماده پذیرایی شود.

با دو قالب مستطیل به طول 26 سانت نیز می‌توان تارت مارمالادی (مارمالاد آلبالو) درست کرد. مراحل تهیه را مطابق شکل دنبال کنید.

با یک قالب به شکل قلب و به قطر 24 سانت نیز می‌توان تارت مارمالادی (مارمالاد سیب) درست کرد. مراحل تهیه را مطابق شکل دنبال کنید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


١٢:١٦ - 1392/11/28    /    شماره : ٢٧٥٣٨    /    تعداد نمایش : ١٢٧١



خروج





   مطالب مرتبط
 روش تهیه سوپ مرغ با گوشت قلقلی (خبر)
 روش تهیه چغرتمه بادکوبه‌ای (خبر)
 روش تهیه خوراک بادمجان قیفی (خبر)
 روش تهیه هویج‌ پلو با گوشت قلقلی (خبر)
 روش تهیه‌ سوپ سفید قارچ (خبر)
 روش تهیه‌ی خورش گوشت و خرما (خبر)
 روش تهیه‌ی پای ماهی (خبر)
  20ـ عیب جویی (جهنم درمانی قسمت هفتم) (خبر)
 تهیه 130 اثر قرآنی از سوی طلاب خواهر پژوهشگر (خبر)
 طرز تهیه سالاد کرفس (خبر)
 بوئینگ مجوزفروش لوازم یدکی هواپیمابه ایران رادریافت کرد (خبر)
بازدیدها
امروز :952
کل بازديدها :17194703
بازديدکنندگان آنلاين :15
بازديدازاین صفحه :204877