نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی رمز توسط ایمیل]
صفحه اصلی > خانه و خانواده > خانه داری 


  چاپ        ارسال به دوست

کباب دنده گوسفند

کباب دنده گوسفند

مواد لازم :
دنده گوسفند 5 تکه
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ماست 1 لیوان
برگ بو 2 عدد
سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهییه :
داخل کاسه ای اب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید ، پس از این مدت زمان گوشت را ابکشی و خشک کنید.
سیرهای رنده شده ، پیاز خرد شده ، ماست ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس تکه های دنده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت به این مواد آغشته شود.
گوشت های اغشته به سس را داخل ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و یه مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید ( بهتر است 12 ساعت بگذارید گوشت ها داخل یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند اما اگر عجله دارید 2-3 ساعت هم کافی میباشد ).
پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند ، سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 – 50 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند ( دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد ).
در صورت تمایل این کباب را روی کباب پز تهیه کنید ، پس از پخت کباب را بهمراه برنج یا نان سرو کنید.


١١:٣٥ - 1392/11/17    /    شماره : ٢٧٠٥٦    /    تعداد نمایش : ٩٥١



خروج





   مطالب مرتبط
 کباب لوله ای (خبر)
 کلم بروکسل گرم با سیر کبابی ولیموترش (خبر)
 گوشت و ماهی کباب شده نخورید! (خبر)
 كباب و شناخت گوشت (خبر)
 علت تفاوت صدا در تغییر به دنده عقب (خبر)
 چرخدنده ها چگونه کار می کنند؟ (خبر)
بازدیدها
امروز :442
کل بازديدها :17446811
بازديدکنندگان آنلاين :4
بازديدازاین صفحه :208842