نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی رمز توسط ایمیل]
صفحه اصلی > خانه و خانواده > خانه داری 


  چاپ        ارسال به دوست

روش تهیه‌ی خورش گوشت و خرما

روش تهیه‌ی خورش گوشت و خرما
این غذا را می‌توانید یا همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، میل نمایید.

مواد لازم:

گوشت بره                         400 گرم

لیمو                                   1 عدد

ماست                               500 گرم

روغن کنجد                         یک قاشق چای خوری

سیب زمینی                       1 عدد بزرگ

لوبیا سبز                           200 گرم

خرما                                  150 گرم

پیاز                                     1 عدد

آب                                      به مقدار لازم

نمک و فلفل                       به مقدار لازم

 مواد لازم برای تهیه سالاد:
فلفل قرمز                         1 عدد

خیار                                  1 عدد کوچک

لیمو                                  1 عدد

سس و نمک و فلفل           به مقدار لازم

گشنیز                               کمی

 روش تهیه:
* پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را نیز بگیرید.

* گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت 30 دقیقه بخوابانید.

* در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به اندازه‌ی مکعب‌های دو سانتیمتری خرد نمایید.

* روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.

* خرماها را نصف کنید و هسته آن‌ها را بیرون بیاورید.

* شاخه‌های انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آن‌ها را بدون این که دانه‌های آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را نیز اضافه کنید. به میزان کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد. 

* فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی‌ها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.

* بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشنیز تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.

تغذیه و آشپزی تبیان


١١:٥٩ - 1392/11/13    /    شماره : ٢٦٧٢٥    /    تعداد نمایش : ٩٥٤



خروج





   مطالب مرتبط
 روش تهیه سوپ مرغ با گوشت قلقلی (خبر)
 روش تهیه هویج‌ پلو با گوشت قلقلی (خبر)
 روش تهیه‌ی پای ماهی (خبر)
  تدابیر و قوانین دینی برای تطبیق تعالیم اسلامی با مقتضیات زمان (خبر)
  20ـ عیب جویی (جهنم درمانی قسمت هفتم) (خبر)
 بوئینگ مجوزفروش لوازم یدکی هواپیمابه ایران رادریافت کرد (خبر)
 روش های جایگزین تنبیه بدنی (خبر)
 فخر فروشی یا حقیقت (خبر)
 آزمون کتبی راه روشن ۱۴۲۴ برگزار شد (خبر)
 راهی برای تهیه‌ی عناصر بسیار سنگین (خبر)
 درمان با الکتروشوک و فواید و مضرات آن (خبر)
بازدیدها
امروز :1399
کل بازديدها :17428120
بازديدکنندگان آنلاين :4
بازديدازاین صفحه :208490