نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی رمز توسط ایمیل]
صفحه اصلی > خانه و خانواده > خانه داری 


  چاپ        ارسال به دوست

سالاد بادنجان دلمه‌ای

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
بادنجان دلمه‌اي 3 عدد
جعفري صد گرم، خردشده
سير 4 حبه، له شده
سركه 4 قاشق سوپخوري (يك‌چهارم پيمانه)
روغن زيتون به ميزان لازم
نمك، فلفل اندكي به دلخواه

طرز تهيه:
بادنجان‌ها را شسته و با پوست حلقه‌حلقه كرده و اندكي نمك بپاشيد و كنار بگذاريد تا تلخي آن برود. سپس آن‌ها را در فر كباب كرده يا در روغن سرخ كنيد. بادنجان‌هاي آماده شده را در ظرفي چيده و سير، جعفري، نمك، سركه و فلفل را كه با هم مخلوط كرده‌ايد، روي آن ريخته و اجازه دهيد در ظرف را بگذاريد تا چند ساعت بماند و مزه‌دار شود.
سالاد فوق همراه انواع غذاهاي گوشتي يا ماكاروني قابل سرو است.

نكته:
1ـ این دستور دارای 340 کیلوکالری انرژی است كه، 35% آن از کربوهیدرات، 12% از پروتئین و 53% از چربی تأمين مي‌گردد.
2ـ مي‌توانيد يك حلقه از اين بادنجان را روي برشي از نان باگت تست كرده بگذاريد و به عنوان پيش‌غذا سرو كنيد.

هنرآشپزی


٢٠:٠١ - 1392/08/26    /    شماره : ٢٢٥٨٢    /    تعداد نمایش : ٨٢١



خروج





   مطالب مرتبط
 طرز تهیه سالاد کرفس (خبر)
 طرز تهیه سالاد لبنانی (خبر)
 بادنجان با انار دون (خبر)
 چيلي بيف سالاد (خبر)
 سالاد مرغ و بادام (خبر)
 طرز تهیه سالاد سیب زمینی خوش طعم (خبر)
 نوعي سالاد ميوه براي كودكان (خبر)
 سالاد بلغور (خبر)
 سالاد جوانه ماش (خبر)
 سالاد ماكاروني و مرغ (خبر)
 سالاد فقط سالاد سیب‌زمینی (خبر)
بازدیدها
امروز :3743
کل بازديدها :15840331
بازديدکنندگان آنلاين :36
بازديدازاین صفحه :190519