نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی رمز توسط ایمیل]


  چاپ        ارسال به دوست

بادام و زردآلو و سرطان کبد

خوشبختانه کمتر کسی پیدا می شود که بگوید بادام یا زردآلو دوست ندارد. این دو ماده ی غذایی سرشار از ویتامینی هستند که برای سلامت کبد ما مفید بلکه لازم هستند: ویتامین e مطالعات «دکتر وئی زانگ» از موسسه ی تحقیقانی شانگهای چین نشان می دهد که ویتامین e، خطر ابتلا به بیماری سرطان کبد را در بین افراد 50 سال وبیشتر کاهش می دهد.

محققان این موسسه عادت های غذایی نزدیک به 132837 شهروند چینی را مورد مطالعه و بررسی قرار دادند. در بین این افراد شرکت کننده حدود 267 نفر به سرطان کبد مبتلا بودند. محققان میزان ویتامین e بدن تمام این افراد را مورد بررسی قرار دادند. آن ها می خواستند بدانند میزان ویتامین e بدن این افراد چه تأثیری روی سلامت کبد آن ها دارد.

بعد از بررسی های انجام شده محققان به این نتیجه رسیدند که جذب بیشتر ویتامین e از طریق مصرف مواد غذایی حاوی آن و یا از طریق مکمل های غذایی، خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می دهد. برای همین محققان توصیه می کنند که افراد بادام، بادام زمینی و زردآلوی خشک بیشتری مصرف کنند.

این مواد غذایی سرشار از ویتامین e هستند. از این گذشته این ویتامین در مواد غذایی دیگری مثل روغن های گیاهی، مارگارین، جوانه ها، فندق، گردو و غیره نیز وجود دارد. توجه داشته باشید ویتامین e فواید دیگری نیز دارد. این ویتامین از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و همچنین بیماری دژنراسیون ماکولای چشم پیشگیری می کند.

منبع: تبیان


١٦:٢٠ - 1391/09/15    /    شماره : ٧٨٣٤    /    تعداد نمایش : ٧٩١



خروج





   مطالب مرتبط
 12نکته رابرای پیشگیری ازسرطان جدی بگیرید (خبر)
 با این خوراکی ها سرطان را دور بزنید (خبر)
 عوامل بروز سرطان را بشناسید (خبر)
 نوشیدن آب ازسرطان روده جلوگیری میکند (خبر)
 تشخیص سرطان روده با یک تست ساده (خبر)
 جلوگيري ازسرطان روده با5ماده غذايي (خبر)
 شفای سرطانی (خبر)
 نجات از سرطان با توسل (خبر)
 سالاد مرغ و بادام (خبر)
 موفقیت پزشکان ایرانی در درمان سرطان کبد کودکان (خبر)
 انار و مقابله با یک سرطان مردانه (خبر)
بازدیدها
امروز :8325
کل بازديدها :17647274
بازديدکنندگان آنلاين :5
بازديدازاین صفحه :347762