نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[فراموشی رمز توسط ایمیل]


  چاپ        ارسال به دوست

خواص کدو حلوایی


1- انواع کدو ، ادرار آور است .
2- کدو ، یرقان را برطرف می سازد .
3- انواع کدو ، تب بر است .
4- تخم کدو بخصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم کدو می باشد . لذا مصرف مقدار 75 تا 100 گرم تخم کدو درمورد افرا د بزرگ سال
و 37تا 50 گرم در مورد اطفال تجویز شده است .
5-کدو حلوایی ، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند .
6- اگر کدو حلوایی را پخته و به صورت گرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا می سازد .
7- خوردن کدوحلوایی ، موجب برطرف شدن غم واندوه است .
8- خوردن کدو با عدس ، رقت و نرمی قلب می آورد .
9- کدو برای درمان قولنج مفید است .
10- خوردن کدو عقل و دماغ ( فکرو اندیشه ) را تقویت می کند .
11- خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن است و موجب استحکام بافتهای بدن می باشد .
12- روغن تخم کدو بری تسکین درد بواسیر بسیار مفید است .
13- جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است .
14- خوردن کدو ، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند کدو برای درمان کم خوابی آنها مؤثر است.
15- کدو طبیعتی گرم دارد و صفرا را تسکین می دهد .
16- شیره تم کدو یبوست را برطرف می سازد و لذا باید صبح ناشتا یک فنجان از ان را میل کنید .
17- کدو سده ها ( هرگاه احتقان ویا التهاب در بافتهای بدن مخصوصا غدد پیدا شود واین امر به طول بینجامد کم کم عضو مزبور سفت و سخت می شود و حجم آن تغییر می کند و مجاری آن مسدود می گردد این امر را سده می نامند ) و خوردن کدو باعث باز شدن سده می شود .
18- این سینا ، کدو را برای رفع سردرد و رفع بیخوابی و درمان خستگی اعصاب تجویز می کرد .
19- کمپوت کدو مخلوط با سیب ، غذای ملین ( نرم کننده ) خوبی است و برای رفع یبوست تأثیر زیادی دارد .
20- چون کدو به آسانی پخته می شود غذایی فوق العاده مفید برای معالجه معده های ضعیف است .
21- کدوی پخته را به بچه ها ،پیرمردان و به کسانی که دچار بیماری عفونت شده اند و دوره نقاهت را می گذرانند تجویز می شود .
22- کدوی پخته را باعدس ، غذایی مناسب برای گرفتگی سینه است .
23- کمپوت کدو برای مبتلایان به سنگینی معده و اسهال مفید است .
برای این منظور باید 100 گرم گوشت کدو را تکه تکه کرد و در یک لیتر آب آنقدر بجوشانید تا نصف آب بخار شود .
و پس از صاف کردن ، آب ان را بگیرید و با مقداری شکر انرا شیرین نموده و هر وقت مایل بودید آن رامصرف کنید .
24- اب کدویی که به ترتیب بالا به دست می آید برای تسکین درد بواسیر مؤثر است لذا نوشیدن سه بار درروز از آب کدو تجویز شده است .
25- اگر پوست کدوی خام را به صورت مرهم برروی زخمهای سطحی پوست یا سوختگی های شدید قرار دهید پوست نرم می شود .
26- کمپوت کدو مخلوط با سیب از غذاهای مفید برای بیماران مبتلا به ورم پروستات است .
27- آب کدوی پخته ، ادرار آور خوبی است و برای رفع اختلالات کلیه و مثانه مفید است .
28- مرهم کوبیده کدو برای دردسر و درد شقیقه بسیار سودمند است .
29- آب کدو که شیره آن کشیده شده برای درمان مبتلا به یرقان مفید است .
30- اگر سه روز صبح ناشتا هر دفعه 5 مثقال تخمه کدو را بکوبید و شیره آن را بگیرید برای رفع کرم کدو داروی بی نظیری است .
31- مربای کدو ، تقویت کننده بدن واعصاب است .
32- ترشی کدو ، اشتها آور و هضم کننده غذا می باشد .
33- کدو حلوایی را پخته و به صورت مرهم برای رفع ورم و التهاب در محل موردنظر قرار می دهند .
34- غرغره کردن آب کدوی پخته ، برای درمان گلو درد مفید است .
35- سوخته شده پوست کدو ، برای بند آوردن خون اثر معجزه آسایی دارد و بسیار سریع عمل می کند به طوری که فورا خونریزی را بند می آورد و دو لبه زخم را به هم می چسباند و سوزش را خیلی زود تسکین میدهد .
36- سوخته پوست کدو برای درمان سوختگیها مفید است .
37- سوخته پوست کدو ، پیسی و لکه های سفید پوست را درمان می کند
39- پوست سوخته شده کدو حلوایی برای درمان خونریزی احشاء و بواسیر مفید است .
40- خوردن روغن کدو برای معالجه افسردگی غم و غصه ، خمودگی اعصاب و مالیخولیا و تشنج مفید است .
41- خوردن مغز خام تخم کدو به مقدار 35 گرم درروز برای درمان سوزش ادرار – زخم معده – خشونت سینه – اخلاط خونی –خونریزی ریه و تسکین سرفه مفید است .
42-روغن تخم کدوبرای رفع بیخوابی مؤثر است و مقدار استعمال این روغن در هر مرتبه حد اکثر 35گرم است .
43- مغز تخم کدو برای درمان سل – تبهای حاره و تشنگی و زخم روده مفید است .
44- انواع کدو دارای ویتامین زیادی است و برای امراض قلبی بسیار مفید است .
45- مرهم کدو حلوایی برای درمان دمل مفید است .
46- ضمادها و مرهم هایی که با برگ های تازه یا گوشت کدو درست می کنند سوختگی سوداهای متورم – گوفتگی و خراشهای جزیی
پوست را تسکین میدهد .
47- کدو تنبل سرشار از ویتامین «آ» است و اگر شیره کدو را بکوبند و در شیر یا آب بپزند خنک است و برای رفع عطش ناشی از تب مصرف می شود .

منبع: تازه های پزشکی و آزمایشگاهی


١٨:٤٠ - 1391/08/27    /    شماره : ٧١١٩    /    تعداد نمایش : ٥٨٨



خروج





   مطالب مرتبط
بازدیدها
امروز :15391
کل بازديدها :16738940
بازديدکنندگان آنلاين :2
بازديدازاین صفحه :328610